Web Analytics
 

Reacties

Doorgaan is niet hetzelfde als loslaten — 2 reacties

  1. ‘Het enige wat moeilijker is dan wat we kwijtraken is de druk die we van onszelf en anderen voelen over hoe lang we mogen rouwen (spoiler alert: niet erg lang!) voordat we gewoon de draad weer moeten oppakken.’ Dit is zó herkenbaar. Na het overlijden van mijn vader zat ik exact een week later weer ‘gewoon’ op school. Ging voor geen meter, maar ik ging wel, want zo ‘hoorde’ dat. Er zou echt meer aandacht moeten zijn voor hoe je de draad oppakt, maar dan op een rustige manier.

  2. Bedankt voor je uitgebreide recensie. Ik heb die eerste pagina’s via Bol.com gelezen. Wat me daarin trof was “(rouwenden) liepen een paar passen uit de maat met de wereld”. Zo voelt het inderdaad.

Geef een reactie

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>