Web Analytics
 

Reacties

Gebruik ik mijn werk om weg te lopen van mijn verdriet? — 5 reacties

  1. Ik ben het helemaal met jouw conclusie eens. Het is denk ik voor iedereen anders of werken ‘lukt’ na een verlies. En als het jou zelfs helpt (wat ik snap), denk ik dat dat alleen maar ‘mooi’ is.

  2. Wij gingen al heel snel weer aan het werk. Thuis vlogen we namelijk tegen de muren op. Gaan werken was voor mij geen vlucht, want ik heb heel wat afgehuild op mijn werk. Iedereen wilde praten, iedereen vroeg van alles over onze zoon. Ik denk dat het voor mij heel erg goed geweest is om gelijk de draad weer op te pakken.

  3. Dat is mooi, dat het schrijven over Lucy jou helpt. En tegelijkertijd help je ook veel anderen ermee, die zich minder alleen voelen in hun verdriet omdat ze zich kunnen herkennen in wat jij schrijft. ❤️

Geef een reactie

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>