Web Analytics
 

Reacties

We zullen doorgaan: hoe overleef je tegenslag en verlies? — 5 reacties

  1. ‘Veerkracht gedijt het best op verbinding’. Net als jij vind ik dat een lastige uitspraak. Want wat als je het beste voor jezelf zorgt door rust te nemen en je terug te trekken? Ik snap die stap van jou helemaal. Het zou interessant zijn als daar ook eens wat meer over geschreven zou worden door de ‘experts’.

  2. Ik ben het helemaal met Naomi eens. Sinds kort weet ik ook waarom ik weinig tot geen verbinding voel met anderen (ook door de trauma’s) en hoe ik ermee omga. Bij mij is dat mijn dierenliefde, tuinieren, schrijven, mijn eigen wereld waarin ik mij terugtrek. Jij hebt je hardlopen, lezen, mediteren, je gezin, je blog en vast andere dingen. Ik kan met jaloezie kijken/lezen over mensen die verbinding voelen en daar veel aan hebben. Vele mensen hebben dat toch echt niet hoor. Doe zoals het goed voelt voor jou.

  3. Pingback:De cirkels van invloed en rouw - Reis door het land van rouw

  4. Pingback:Wat hebben buffalo's met rouwen te maken?! - Reis door het land van rouw

Geef een reactie

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>