Web Analytics
 

Reacties

‘Zorg je een beetje voor jezelf?’ — 4 reacties

  1. Gisteren zat ik (voelde me niet zo lekker) in een leunstoel met naast me een beker warme chocolademelk en op mijn buik een hete kruik. En een boek. Het voelde alsof ik aan het moederen was over mezelf en ik dacht: ‘Waarom doe ik dit niet vaker?’ Dus ja, zorgen voor jezelf, op wat voor manier dan ook, lijkt mij heel heilzaam!

  2. Ik zorg steeds beter voor mijzelf. Neem de tijd om even te niksen, op de bank met een theetje (nou ja, koffie) te hangen en even de boel de boel te laten. Maar vooral: ik neem de tijd om te voelen, te ervaren, te verwerken. En dat op mijn oude dag.

  3. Ik zeg doen: bank, boek en troostende thee. Ik kreeg toevallig gisteren nog de vraag of ik een beetje op mezelf paste… Eh, nee dus. Ik was aan het doorgaan. vandaag maar even een dagje rustig aan.

Geef een reactie

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>