Gecanceld!

gecanceld

In de nasleep van het plotselinge overlijden van mijn dochter Lucy, staat alles in mijn leven op losse schroeven.

Niets is veilig, of staat nog vast in mijn leven.

Dit weekend bedacht ik mij dat ik sinds 10 augustus heel wat dingen heb gecanceld…

Gecanceld

 • Tweede jaar van de opleiding van de School voor Intuïtieve ontwikkeling
 • Eerste jaar opleiding Tarot
 • Mijn huisarts
 • Jungiaans therapeut
 • Huishoudelijke hulp

Nóg niet gecanceld zijn dansles, mijn filosofiegroep en twee leesgroepen.

Maar ik sluit niets uit.

Mijn man merkte op: ‘Ik ben blij dat je mij nog niet hebt gecanceld….’

Vergelijkbare berichten

20 reacties

 1. Na het overlijden van onze zoon heb ik ook een aantal dingen gecanceld, omdat ik de moed niet meer had om er mee door te gaan of omdat het niet meer goed voelde. Uiteindelijk kwamen er ook weer andere dingen voor terug, na verloop van tijd. Dus het is best wel herkenbaar.

 2. Ik begrijp , misschien, waarom je zo verdrietig blijft. Jullie dochter zat in een verkeerd lichaam. Ik vond het heel ontroerend om te lezen ,vooral het woord…
  Geboren Jan…. Die twee woorden … zeggen meer . Sterkte Nicole en Floris. Richt je op de andere 4 kinderen. Probeer een opening te vinden ! Laat ze praten! En luister!]

 3. Begrijpelijk. Hoe kan je je intuitie ontwikkelen als je zoiets ingrijpends hebt meegemaakt. Hoop wel dat een andere huisarts hebt gevonden.

 4. Je hoofd zit nog vol verdriet, het missen van Lucy neemt veel ruimte in. Dan is er weinig ruimte voor cursussen en andere dingen.
  Ik heb jaren geen muziek kunnen luisteren na het verlies van mijn dochter. Ik kon het niet want het raakte mijn ziel, en die had het al zo zwaar. Na tien jaar lukte het weer om iets te luisteren, maar totaal andere muziek dan ik vroeger luisterde.

 5. Je bent een kind verloren, iets ergers is er niet. Dat je dan dingen stopt, niet meer wil zien, spreken etc. lijkt me normaal. Je moet je leven opnieuw uitvinden, het wordt nooit meer zoals het was. Je moet verder met een ander leven en daarin is niet voor alles wat er was nog ruimte of behoefte. Sterkte. xx

 6. Er kan niets meer bij, zo gek is dat niet. Geef rouwen alle tijd en ruimte. Ik zei het al eerder zoek hulp als het je te veel wordt. Je huisarts was blijkbaar niet de goede persoon voor je.

Geef een reactie