Web Analytics
 

Reacties

Volg de routine – maar wat als er een stier uitbreekt?! — 18 reacties

 1. Meestal als de dieren in staat zijn om terug te keren, doen ze dat ook.
  Gewoon omdat ze weten dat ze daar eten krijgen.
  Vroeger kon ik zonder problemen met onze hengst de wilde natuur in gaan.
  Ik had nooit bang om verloren te rijden. Wist ik niet meer waar ik was, dan liet ik de hengst gewoon zijn ding doen. En voor ik het wist stonden we alweer thuis.

 2. Morgen mag je het rondje van dinsdag lopen. Die stier wilde niet ontsnappen, maar gewoon even zijn benen strekken. Hij had het jou al zo vaak zien doen.

  Love As always
  Dimario

 3. Goed stuk! Ik heb moeten glimlachen (bitterzoet) om je laatste zin.
  Dit blog ga ik bewaren. Stukjes die ik zoal lees op internet die mij inspireren, hoop geven, mij laten lachen of huilen of waarin ik me herken bewaar ik in een speciaal document.

 4. En dat is toch ook weer goed om te merken, dat je nog hecht aan het leven. Je andere kinderen en je man en je moeder hebben je ook nog nodig. Heel veel sterkte allemaal, want voor jullie allen zal het rouwen niet steeds gelijk op lopen…

  Ik vind loslopende stieren heel eng trouwens… Wel fijn dat hij zelf terug ging naar zijn hok.
  liefs, Alice K.

 5. Vooral in deze periode lijkt me je standaard dingen zo een fijne houvast, ja en als je dat niet je standaard blokje kan lopen… Ik vroeg me wel af zou dat beest zo maar elk mens aanvallen?

Geef een reactie

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>