Web Analytics
 

Reacties

Mijn basisvertrouwen is weg — 3 reacties

  1. Zo herkenbaar. En bij mij is het iets dat er, ook 20 jaar later, nog steeds is. Ik geloof niet dat alles wel goed komt. En ik vertrouw er niet blindelings op dat mensen van wie ik houd nog lang bij me mogen blijven. Ik hoop het, maar ik vind het niet vanzelfsprekend.

  2. Ik vind het ontzettend jammer dat ik dit basisvertrouwen kwijt ben. Ik hoop het weer terug te krijgen. Ik heb wel het geloof dat het op den duur beter zal gaan. En ik weet dat hele zware momenten weer voorbij gaan. Mijn zelfvertrouwen als moeder heeft ook een flinke knauw gekregen.

  3. Er is nou eenmaal shit in het leven, grote shit, kleine shit. En soms trapt iemand op een mijn (mooi woord) terwijl je net dacht “Goh zie ik daar een sprietje zon”, en ontploft je leven in je gezicht. Dat blijft gebeuren. Maar je herstelt steeds sneller. Het komt niet goed, nee, het komt nooit goed, maar ook dat is niet erg.

Geef een reactie

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>