Mijn eerste verjaardag zonder Lucy

mijn eerste verjaardag zonder

Vandaag ben ik jarig.

Mijn eerste verjaardag zonder mijn dochter Lucy.

Ik moet steeds aan het liedje ‘I wish there was a telephone in heaven‘ denken.

Ik zou zo graag nog één keer met haar praten…

Vergelijkbare berichten

41 reacties

 1. Allemaal pittige “eerste keren”… ik weet nog dat mijn oma dat zei. Maar dat ging over opa… hoe moeilijk moet het zijn als het je kind betreft. Toch gefeliciteerd… Al zal het een rare dag zijn zo.

 2. Dat lijkt me een ingewikkeld gevoel. Jarig zijn, maar ook weten dat je je dochter zo mist. Hoe zou zij gereageerd hebben denk je. Mag je het toch vieren? Wens je een goede verjaardag met veel mensen die aan je denken.

 3. Oneindig groot en diep verlies, maar je draagt jouw lieve kind in jouw hart. Zo is ze heel dichtbij jou. Heel veel sterkte op deze bijzondere dag. Laat de zon je mogen verwarmen en koester de mooie herinneringen van jullie samen.

 4. Lieve Nicole,

  Ik weet niet zo goed wat te zeggen, ik kan me de pijn amper voorstellen. Je weetdat ik elke dag aan je denk. Een soorten tegen je praat, als medemens. Mijn gevoel zegt: “hopelijk is ze gelukkig waar ze nu is”…. een plaats die wij niet kennen…… maar “praat” gewoon met haar, zeg dat je haar mist, dat je van haar houdt. En ik weet zeker, ze hoort je. Kijk nou naar deze dag!
  Ik wens je sterkte, stuur jou steun als moeder en medemens.
  Ik steek vanmiddag een extra kaarsje voor je aan. Ik heb vertrouwen, dat als wij allemaal jou steunen,je dat moet voelen.

 5. Oh, wat kan het schrijnen om een geliefd iemand zo te missen. Ik praat soms, in gedachten of hardop, tegen mijn vader en moeder. Ik weet dat ze niet zullen antwoorden en toch helpt het uitspreken van wat er op m’n hart ligt wel.
  Blijf haar naam noemen, op goede en op kwade dagen, ze is voor altijd je kind.

 6. In gedachten zal ze er altijd bij zijn maar oh…..je wilt haar knuffelen, vasthouden, met haar praten!
  Sterkte Nicole en gefeliciteerd met je verjaardag ❤️

 7. Ik kan met het verdriet voorstellen en ook weer niet, het is niet voor te stellen, denk ik. Ik wens je veel sterkte, nu op je verjaardag en ook voor al die andere speciale dagen die er in deze tijd aankomen.

 8. Oh wat moeilijk voor je en voor de anderen van je gezin. Ik hoop,dat jullie samen toch je verjaardag hebben gevierd,al was het zo anders.

 9. Ach, wat ontzettend moeilijk moet dit zijn…heel veel sterkte gewenst en toch gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik geloof in een leven na de dood en ik hoop dat je haar dan weer in je armen kan sluiten en verder met haar kan praten.

  Liefs Mariëlle

 10. Woorden van troost heb ik niet,
  fijn dat je deelt…

  Je verjaardag is inmiddels voorbij…
  Als nog gefeliciteerd..
  wens je een goed levensjaar.
  Moed en kracht gewenst in het zo grote verdriet en gemis om jullie dochter.

 11. Hoe vreselijk moeilijk zal het geweest zijn. Ik hoop toch dat je met je dierbaren hier op aarde een fijne dag hebt gehad. Alsnog gefeliciteerd

 12. Jeetje Nicole, ik weet niet wat ik moet zeggen..Zo’n telefoon zou echt fijn zijn…Misschien is er een soort van camera en kijkt ze nu naar je…

 13. Poe, wat moet dat confronterend zijn. En zo is er steeds een eerste dag zonder … en dan een tweede dag … en zo maar door en door. Ik hoop dat op een moment het iets lichter wordt.
  En toch nog, of uiteraard nog, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Geef een reactie