Stichting parkeren in de Zon

stichting parkeren in de zon

Van Stichting Parkeren in de Zon kregen we tot onze blijde verrassing zomaar een doos gevuld met fijne dingen.

Zoals dingen om te eten, koffiekopjes maar ook een prachtige armband met rozenkwarts en een hartje eraan, een prachtige gehaakte ’troostdeken,’ en een steen met daarop Lucy’s naam geschreven.

Stichting Parkeren in de zon

Deze stichting wordt gerund door vrijwilligers en gezinsleden van een overleden kind. Hun doel is hulp en steun bieden aan andere gezinnen die hetzelfde is overkomen. Op hun website staat:

‘We proberen een zonnestraaltje te zijn.’

Op hun website vind je diverse verhalen van ontvangers van hun ‘zonnestraaltjes.’ Soms is dat een mooi gevuld pakket, maar het kan ook een dagje uit naar de Efteling zijn.

De warmte van een lief gebaar

Ook ik heb de warmte van hun zonnestralen mogen voelen toen ons gezin een pakket kreeg van de Stichting Parkeren in de Zon. Het doet zo goed dat er mensen zijn die je pijn en verdriet erkennen, en laten merken dat er aan je gedacht wordt.

Het helpt tegen de pijn.

Van waar de naam?

Op de website lees je de inspiratie voor de naam Stichting Parkeren in de Zon. Ik lees daarin een verlangen naar even schuilen voor de pijn, wat ik heel herkenbaar vind.

De Stichting Parkeren in de Zon steunen?

Je kunt de Stichting Parkeren in de Zon op verschillende manieren steunen. Ik heb zelf een donatie gedaan, omdat ik het iedereen die een kind is verloren gun om zo’n warm gebaar te krijgen.


Ontdek meer van Reis door het land van rouw

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

4 reacties

  1. Wat fijn dat jij en jouw gezin een pakket gekregen hebben van Stichting Parkeren in de Zon. En dat je het fijn vindt dat er aan je gedacht wordt.
    Ik ben begonnen met gaja olifantjes te maken, en hoop aan ouders een beetje troost te bieden.

Geef een reactie